2121215204 6970617882 Χριστοφόρου Νέζερ 2 npetridis389@gmail.com


 

Διακρίσεις
Τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος - Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Θερμοπροσόψεις - Τοποθέτηση πλακιδίων
- Γυψοσανίδες - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Περιστέρι Αττική

 

Το τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος είναι μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη επιχείρηση με έδρα το Περιστέρι, Αττική. Με περισσότερα από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο των ανακαινίσεων, το γραφείο έχει κερδίσει τη φήμη του ως ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες στον κλάδο.

Διακρίσεις στον Ιστότοπο douleutaras.gr:
Ο ιστότοπος douleutaras.gr αναγνωρίζει το τεχνικό γραφείο Πετρίδης Νικόλαος ως έναν από τους πρωτοπόρους στον τομέα των ανακαινίσεων. Η επιχείρηση έχει λάβει διακρίσεις και αναγνωρίσεις για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και την επαγγελματική της προσέγγιση. Αυτό αποτυπώνεται σε μια σειρά από βραβεία και διακρίσεις που έχουν αποσπάσει.

Πανω από 20 αξιολογήσεις πελατών:
Η εμπιστοσύνη των πελατών είναι κεφαλαιώδης για το τεχνικό γραφείο Πετρίδης Νικόλαος. Με πάνω από 20 αξιολογήσεις από ικανοποιημένους πελάτες, η επιχείρηση έχει αποδείξει την ικανότητά της να παρέχει υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της. Οι θετικές αξιολογήσεις και οι συστάσεις από τους πελάτες τους αποτελούν τη βάση της επιτυχίας τους.

Πιστοποιητικό "Εταιρείας Υψηλής Αξιοπιστίας":
Η επιχείρηση Πετρίδης Νικόλαος κατέχει το πιστοποιητικό "Εταιρείας Υψηλής Αξιοπιστίας," το οποίο επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην ποιότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και την ακρίβεια σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει την ικανότητά της να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την αποτελεσματικότητά της στην εκτέλεση έργων ανακαίνισης.

Συνολικά, το τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν υψηλής ποιότητας ανακαινίσεις και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Η επιχείρηση δεσμεύεται να συνεχίσει την πορεία της προς την αρτιότερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της και την αναβάθμιση του κλάδου των ανακαινίσεων.