2121215204 6970617882 Χριστοφόρου Νέζερ 2 npetridis389@gmail.com
hero image


 

Μονώσεις 
Τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος - Ανακαινίσεις  - Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Τοποθέτηση πλακιδίων
- Γυψοσανίδες - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Περιστέρι Αττική

 

Το τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος, με έδρα στο Περιστέρι, Αττικής, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών μονωτικών εργασιών υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εμπειρία της στον τομέα των ανακαινίσεων, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις και υπηρεσίες στον χώρο της οικιακής και επαγγελματικής ανακαίνισης.

Υπηρεσίες μας
1. Στεγανοποίηση - Υγρομόνωση με Hyperdesmo: Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στη στεγανοποίηση και υγρομόνωση χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία του Hyperdesmo. Εξασφαλίζουμε αποτελεσματική προστασία από υγρασία και εξωτερικές επιβλαβείς παράγοντες.

2. Θερμομόνωση - Συμβατική & Ανεστραμμένη: Παρέχουμε υπηρεσίες θερμομόνωσης, είτε πρόκειται για συμβατική θερμομόνωση επιφανειών, είτε για ανεστραμμένη θερμομόνωση. Με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του χώρου.

Η Εμπειρία μας
Με χρόνια πείρας και εξειδίκευση στον χώρο των ανακαινίσεων, το τεχνικό γραφείο μας διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών του. Κατανοούμε τη σημασία της σωστής εγκατάστασης και της καλλιτεχνικής προσέγγισης στον σχεδιασμό της θερμοπροσώπειας.

 

Θερμοπροσώψεις για Αισθητική και Ενεργειακή Απόδοση
Οι θερμοπροσώψεις αποτελούν σημαντικό στοιχείο της αισθητικής και της ενεργειακής απόδοσης ενός χώρου. Στο τεχνικό γραφείο μας, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία αυτής της διπλής λειτουργίας και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες δημιουργίας θερμοπροσώψεων.

Επαγγελματισμός και Προσοχή στη Λεπτομέρεια
Με την εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας στις θερμοπροσώπεις, αντιμετωπίζουμε κάθε έργο με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια. Διασφαλίζουμε όχι μόνο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, αλλά και την ανταπόκριση της θερμοπροσώπειας στις απαιτήσεις της ενεργειακής απόδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση και την αισθητική του χώρου σας με θερμοπροσώπειες υψηλής ποιότητας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις και να συνεργαστούμε μαζί σας για τη δημιουργία ενός χώρου που θα συνδυάζει αισθητική, λειτουργικότητα και ενεργειακή απόδοση.