2121215204 6970617882 Χριστοφόρου Νέζερ 2 npetridis389@gmail.com
hero image


 

Τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος
Ανακαινίσεις - Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Θερμοπροσόψεις - Τοποθέτηση πλακιδίων
- Γυψοσανίδες - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Περιστέρι Αττική

 

Το τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος, με έδρα το Περιστέρι Αττικής, αποτελεί μια εταιρεία με πολυετή πείρα στον χώρο των ανακαινίσεων. Έχοντας επιδείξει αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα των εργασιών μας, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Στο τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος, αναλαμβάνουμε έργα ανακαίνισης με εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία. Καταλαβαίνουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για ελαιοχρωματισμούς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε εργασίες μόνωσης της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού χώρου σας, δίνοντας έμφαση στην υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια.

Στόχος μας είναι να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας, λαμβάνοντας υπόψη τη λειτουργικότητα και τη μοναδικότητα του, προσφέροντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ατομικές σας ανάγκες. Είμαστε διαθέσιμοι για έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε πάντα τον καλύτερο δυνατό υπηρετικό χώρο για τον επαγγελματικό σας χώρο ή το σπίτι σας.

Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και αισθητική, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό έργο ανακαίνισης για εσάς. Οι ανακαινίσεις μας αποτελούν εγγύηση για τη μεταμόρφωση του χώρου σας σε έναν λειτουργικό, όμορφο και πρακτικό χώρο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.