2121215204 6970617882 Χριστοφόρου Νέζερ 2 npetridis389@gmail.com
hero image


 

Τοποθέτηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων
Τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος - Ανακαινίσεις  - Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Θερμοπροσόψεις
- Τοποθέτηση γυψοσανίδων - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Περιστέρι Αττική

 

Το τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος, με έδρα το Περιστέρι, Αττική, αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή για την τοποθέτηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων και τεχνική κατάρτιση, είμαστε εξειδικευμένοι στην εγκατάσταση, τη συντήρηση και την αναβάθμιση των ηλεκτρικών συστημάτων.

Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις αποτελούν ζωτικό μέρος κάθε κτιρίου, διασφαλίζοντας τη λειτουργία και την ασφάλεια του. Στο τεχνικό γραφείο μας, κατανοούμε πλήρως την ανάγκη για αξιόπιστες και ασφαλείς ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και αναλαμβάνουμε να τις υλοποιήσουμε με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικευμένους τεχνίτες με εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και την εκτέλεση των εγκαταστάσεων, αναβαθμίζοντας τον χώρο σας με την προσθήκη σύγχρονων ηλεκτρολογικών λύσεων που θα ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες.

Εάν αναζητάτε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την τοποθέτηση, τη συντήρηση ή την αναβάθμιση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Θα σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένες λύσεις και την ασφάλεια που χρειάζεστε για τον χώρο σας.