2121215204 6970617882 Χριστοφόρου Νέζερ 2 npetridis389@gmail.com

Τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος
Ανακαινίσεις - Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Εξωτερική θερμοπρόσοψη - Τοποθέτηση πλακιδίων
- Τοποθέτηση γυψοσανίδας - Τοποθέτηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων - Τοποθέτηση υδραυλικών εγκαταστάσεων - Περιστέρι Αττική


Το τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος, με έδρα το Περιστέρι Αττικής, αποτελεί μια εταιρεία με πολυετή πείρα στον χώρο των ανακαινίσεων. Έχοντας επιδείξει αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα των εργασιών μας, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Στο τεχνικό γραφείο ανακαινίσεων Πετρίδης Νικόλαος, αναλαμβάνουμε έργα ανακαίνισης με εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία. Καταλαβαίνουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για ελαιοχρωματισμούς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε εργασίες μόνωσης της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού χώρου σας, δίνοντας έμφαση στην υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια.

 

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Στόχος μας είναι να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας, λαμβάνοντας υπόψη τη λειτουργικότητα και τη μοναδικότητα του, προσφέροντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ατομικές σας ανάγκες.

Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες

Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες

Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς που δίνουν ζωή και χαρακτήρα στους τοίχους, δημιουργώντας πραγματικά έργα τέχνης που αντανακλούν την προσωπικότητά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τοποθέτηση πλακιδίων

Τοποθέτηση πλακιδίων

Στο τεχνικό γραφείο μας, διαθέτουμε την εμπειρία και τα απαραίτητα εργαλεία για να πραγματοποιήσουμε την τοποθέτηση πλακιδίων με ακρίβεια και επιμέλεια, αναδεικνύοντας τον χώρο σας με εκπληκτικά αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τοποθέτηση υδραυλικών εγκαταστάσεων

Τοποθέτηση υδραυλικών εγκαταστάσεων

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία κάθε χώρου, είτε πρόκειται για οικιακό είτε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Τοποθέτηση γυψοσανίδων

Τοποθέτηση γυψοσανίδων

Στο τεχνικό μας γραφείο, κατανοούμε πλήρως τη σημασία της σωστής τοποθέτησης γυψοσανίδων για τη δημιουργία μοναδικών εσωτερικών χώρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τοποθέτηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων

Τοποθέτηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων

Στο τεχνικό γραφείο μας, κατανοούμε πλήρως την ανάγκη για αξιόπιστες και ασφαλείς ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και αναλαμβάνουμε να τις υλοποιήσουμε με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μονώσεις

Μονώσεις

Εξασφαλίζουμε όχι μόνο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας αλλά και την ανταπόκριση της θερμοπροσώπειας στις απαιτήσεις της ενεργειακής απόδοσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων

Ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων

Στο τεχνικό μας γραφείο, κατανοούμε ότι οι ανακαινίσεις αποτελούν σημαντικό βήμα για τη βελτίωση του περιβάλλοντος σας, είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ